Mansikkaiset leivät

Mansikkaiset leivät

Makeat mansikat ovat löytäneet tiensä näihin suolaisiin parilaleipiin.

Mansikka-vuohenjuustoleipä

Mansikka-vuohenjuustoleipä

  • 2 isoa leipäviipaletta
  • 100 g vuohenjuustoa
  • mansikoita
  • villisuolaheinää

Leikkaa vuohenjuusto ohuehkoiksi viipaleiksi. Poista mansikoista kannat ja viipaloi ne. Lisää vuohenjuusto, mansikat sekä suolaheinä leipäviipaleen päälle. Paina toinen leipäviipale päälle. Paahda parilagrillissä (tai parilapaistinpannulla molemmin puolin), kunnes leivät ovat lämmenneet.

Mansikkainen kalkkuna-brieleipä

Mansikkainen kalkkuna-brieleipä

  • 2 isoa leipäviipaletta
  • 50 g valkohomejuustoa
  • 50 g savustettua kalkkunafileetä
  • mansikoita
  • tuoretta basilikaa

Leikkaa valkohomejuustosta ohuita viipaleita. Poista mansikoista kannat ja viipaloi ne. Lisää valkohomejuusto, kalkkuna, mansikat ja basilika leipäviipaleen päälle. Paina toinen leipäviipale päälle. Paahda parilagrillissä (tai parilapaistinpannulla molemmin puolin), kunnes leivät ovat lämmenneet.


Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: