Maaliskuun 2016 ruokahaaste

Ruokahaastekilpailua on vaivannut valitettava osallistujakato tämän vuoden puolella, joten täytyy toivoa, että aurinkoiset ja pitenevät päivät antaisivat ruokablogaajille voimaa ja inspiraatiota osallistua maaliskuun 2016 ruokahaasteeseen.

Maaliskuun ruokahaasteen aihe on Pohjois-amerikkalainen ruokakulttuuri. Jenkkiläinen ruokakulttuuri on todella monipuolinen, fuusiokeittiötä sanan varsinaisessa merkityksessä. Itselläni tulee amerikkalaisesta ruoasta välittömästi mieleen pannukakut, vohvelit, muffinit, browniet, cookiet, juustokakut ja muut makeat herkut sekä tietenkin hampurilaiset, kerrosleivät, hot dogit, tex-mex ja barbecue-herkut.

Osallistu!

RUOKAHAASTEKILPAILUN SÄÄNNÖT

Ruokahaasteeseen voivat osallistua kaikki blogia pitävät henkilöt. Blogin ei siis tarvitse olla ruokablogi. Yksi blogi voi osallistua haasteeseen ainoastaan yhdellä reseptillä, vaikka blogia kirjoittaisi useampi henkilö. Jos haasteruoan resepti ei ole itse keksitty, on kohteliasta mainita ohjeen alkuperä ja lähde.

Haasteeseen ilmoittautuminen tapahtuu 29.2.–25.3.2016 välisenä aikana. Huomioi, että myös haastepostauksen tulee olla julkaistu blogissa tuona ajanjaksona. Resepti on mukana haasteessa, kun bloggaaja ilmoittaa haastepostauksen osoitteen (URL) kommenttina tässä postauksessa.

Ruokahaastekilpailuun osallistuessaan bloggaaja antaa luvan lähetetyn linkin takaa löytyvien kuvien käyttöön ja niiden koon muuttamiseen haasteruokien yhteenvedossa. Kuvia ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Haasteeseen määräajassa ilmoitettujen reseptien yhteenveto julkaistaan 26.3.2016, jolloin alkaa myös äänestys. Äänestysaika on 26.–30.3.2016. Voittaja julkistetaan 31.3.2016. Koska Kahden keittiö toimii maaliskuun 2016 haasteen järjestäjänä, Kahden keittiön takana hääräävät eivät osallistu kilpailuun tai äänestykseen.  Maaliskuun 2016 ruokahaasteen voittaja järjestää huhtikuun 2016 haastekisan. Voittajan tulee julkaista uusi haaste blogissaan 4.4.2016 mennessä. Jos voittaja ei julkaise uutta ruokahaastetta määräajassa, niin kilpailussa toiseksi tullut saa kunnian ja vastuun haasteen järjestämisestä.

Jo yhdeksän vuoden ikään ehtineen ruokahaastekilpailun aiemmat haasteet ja voittajat löytyvät täältä.

2 kommenttia

  1. Onpa herkullisen näköinen sandwich! Ja loistava idea: yhdellä kertaa valmistuu kaksi täysin erityyppistä ruokaa. 🙂

    Mukavaa, että osallistuit haasteeseen!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.