Lohipihvit

Lohipihvit

Näissä mehevissä lohipihveissä maistuu ihanasti tilli ja sitruuna. Tarjoile pihvit esimerkiksi raikkaan salaattisekoituksen kanssa. Mikäli haluat nauttia viiniä lohipihvien seurana, kokeile vaikka kuivaa Rieslingiä (esimerkiksi Yalumba Y Series Barossa Riesling 2012).

Lohipihvit (4:lle henkilölle)

  • 500 g nahatonta lohifileetä
  • 1 ½ dl mantelijauhoa
  • 2 kananmunaa
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • 1 rkl hienonnettua tuoretta tilliä
  • ½ tl suolaa
  • voita (ja oliiviöljyä) paistamiseen

Leikkaa lohifilee pieniksi kuutioiksi. Sekoita lohikuutiot, mantelijauho, kananmunat, raastettu sitruunankuori, hienonnettu tilli ja suola keskenään. Jaa massa neljään osaan ja muotoile pihvejä. Kuumenna voi (tai voin ja oliiviöljyn seos) paistipannulla. Paista pihvejä 3–5 minuuttia per puoli, kunnes pihvit ovat kauniin ruskeita.

, ,

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: