Manteli-kookoskana

Manteli-kookoskana

Broileri saa mukavasti sekä makua että rapeutta manteli- ja kookoslastuista. Tarjoa lisukkeena esimerkiksi avokadoriisiä.

Mantelikookoskana (2:lle henkilölle)

  • 2 broilerin rintafileetä
  • 1 rkl maissitärkkelystä
  • 1 kananmuna
  • 3–4 rkl mantelilastuja
  • 3–4 rkl kookoslastuja
  • suolaa

Ota kolme lautasta. Laita yhdelle lautaselle maissitärkkelystä, toiselle kananmuna ja kolmannelle manteli- ja kookoslastuja. Vispaa kananmunan rakenne haarukalla rikki. Manteli- ja kookoslastuja voi halutessaan murustella hieman pienemmiksi.

Mausta broilerin rintafileet suolalla. Kääntele rintafileet ensin maissitärkkelyksessä, sitten kananmunassa ja viimeiseksi manteli-kookoslastuseoksessa. Aseta paneroidut broilerit uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Peitä foliolla, jos pinta uhkaa tummua liikaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.