Appelsiini-tomaattisalsa

Appelsiini-tomaattisalsaTässä tomaattisalsassa on appelsiiniä piristyksenä. Miedosti tulinen salsa sopii hyvin esimerkiksi tacojen lisukkeeksi. Tämän salsan nauttimista ei tarvitse kuitenkaan rajoittaa pelkkiin tex mex -ruokien yhteyteen, vaan kokeile rohkeasti sitä vaikkapa grillatun pihvin tai paistetun lohen kylkeen.

Appelsiini-tomaattisalsa

  • 3 tomaattia
  • 1 appelsiini
  • ½ sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ½ punainen chili
  • 2 tl limemehua
  • suolaa

Poista tomaateista siement ja paloittele ne pieniksi kuutioiksi. Kuori appelsiini veitsellä, irrota hedelmäliha kalvoista ja paloittele. Kuori ja hienonna sipulit. Halkaise chilipalko, poista siemenet ja hienonna.

Sekoita ainekset keskenään. Lisää limemehu ja mausta suolalla. Anna salsan maustua jääkaapissa noin tunnin ajan ennen tarjoilua. Valuta halutessasi ylimääräinen neste pois.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.