M&M’s-keksit

M&M’s-keksit

M&M's-keksit

Nämä keksit eivät ole sokerisen makeita. Niissä ennemminkin yhdistyy maapähkinävoin suolaisuus M&M’sien suklaaseen. Mikään ei toki estä lisäämästä sokerin määrää, jos keksitaikina kaipaa mielestäsi enemmän makeutta. Pehmeiden keksien ystäville suosittelen ennemmin tätä maapähkinäisten cookieiden reseptiä.

M&M’s-keksit (n. 12 kpl)

  • 250 g maapähkinävoita
  • 2 rkl kookospalmusokeria
  • 2 rkl kaurahiutaleita
  • 1 kananmuna
  • 1 tl ruokasoodaa
  • 90 g M&M’s-suklaamakeisia

Laita uuni lämpenemään 180 asteeseen.

Sekoita suklaamakeisia lukuun ottamatta kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi. Lisää lopuksi suklaamakeiset. Pyörittele taikinasta pieniä palloja ja asettele ne leivinpaperin päälle uunipellille. Litistä palloja hieman kasaan. Paista uunin yläosassa 10–12 minuuttia.

 


Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: